F1 hírek

Enter the world of Formula 1. Főnöke el sem hitte.


Pin On F1 Model Cars

Vettel szerint az F1 jobbá tehetné a világot A német szerint a Formula-1-nek nem kellene teljesen elektromossá válnia.

. Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Forma-1-es Brit. Hiszek a bajnoki sikerben.

A címvédő viszont nem aggódik a lassú silverstone-i kezdés miatt szerinte nem szembesült komoly. Nagyon fontos négy verseny jön. Max Verstappen vette át a vezetést Silverstone-ban.

Ezt hogy csináltam Sainz elmagyarázta miért nem számolt a pole-lal A Mercedes Bakuban bajba kerülhetett volna a pattogása miatt Gumimelegítő piruett. EUR 39996 Ft USD 38361 Ft GBP 46396 Ft BUX 39 331 Ft OTP 8 390 Ft MOL 2 912. 2 days agoSainz hitetlenkedő nevetése mindent elárult a meglepettségéről.

Zhou Guanyu a Brit Nagydíj rajtja után hatalmasat bukott. Alonso már dörzsöli a tenyerét esős időmérő várható a Brit Nagydíjon Ferrari-első sort vár de a versenyen meglepetést okozhat a Mercedes Ekkor lesz az F1-es időmérő Silverstone. Talán mi jobban feltekertük a motort Vettel pénteki gondjai vasárnap visszaüthetnek Russell.

A Ferrari spanyolja volt az edzésnap leggyorsabbja Silverstone-ban amely pályát különösen nehéznek tart az idei autókkal. Your go-to source for the latest F1 news video highlights GP results live timing in-depth analysis and expert commentary. Dont miss a Formula 1 moment with the latest news.

Lando Norris Dubajban vakációzik új barátnőjével Luisinha Oliveirával. Ez a modell Norris új barátnője. Az idény során már többször is közel állt ahhoz hogy megszerezze F1-es pályafutása első pole-ját ám hogy éppen.

Így forgott meg Max Verstappen a kaotikus brit kvalifikáción videó. 2 days agoRiccardo Adaminak volt válasza. A motor miatt maradt el Sainztól Leclerc.

F1 hírek M4 Sport. Forma1 hírek a legfrissebb hírek a forma1 világából. Forma-1 Brit Nagydíj Hírek.

Ad Tickets On Sale Today And Selling Fast Secure Your Seats Now. A címvédő viszont nem aggódik a lassú silverstone-i kezdés miatt szerinte nem szembesült komoly. Ha a kezdetekkor 2019-ben láttam volna őket nagyobb hatással lett.

A Forma-1-es Brit Nagydíj döntő fázisában a Ferrari úgy döntött hogy a bajnokságban jobban álló Charles Leclerc-t áldozza fel az első. Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai. Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou.

A Ferrari spanyolja nyerte a 2022-es F1-es Brit Nagydíj időmérőjét míg mögüle Verstappen és Leclerc indul majd. Íme a 2022-es F1-es Brit Nagydíj rajtrácsa Sainz először pole-ban Verstappen és Leclerc egymás mellett. Kedvelt vadászterületén vetne véget a.

F1 hírek Monday July 4 2022 Edit. A Mercedes Bakuban bajba kerülhetett volna a pattogása miatt. Folyamatossan frissülő Forma1 hírek f1 hírek világbajnokság.

F1 hírek háttér technikai információk és tudósítások a Formula-1 csapatairól és pilótáiról. Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai. A friss hírek szerint Nelson Piquet-t kitiltották az F1-es paddockból.

Váratlan riválisok előzték meg Verstappent. Csou rajtbalesete a Brit Nagydíjról. 1 day agoVizes világbajnokság.

Vizes vb 2022 úszás Forma1. Elmondása szerint a HALO mentette meg az életét miután fejjel lefelé csúszott a gumifal felé. Folyamatossan frissülő labdarúgás hírek foci magyar bajnokság magyar válogatott angol labdarúgás német lapdarúgás olasz labdarúgás spanyol.

Sainz szerint nagyon szoros időmérő várható ma Silverstone-ban Norris. F1 hírek M4 Sport.


Pin On Schumacher El Patron


Williams Racing On Twitter Carro De Formula 1 Foto Twitter Temporadas


Maradhat Es Erosithet Az F1 Ben A Renault Efpluszegy Carros Veiculos Auto


2014 Test In Abu Dhabi With Marcus Ericsson Sauber F1 Team Also Follow Our Our Board News From The Race Track F1 Sauberf1t Race Track Racing F1 Racing


Mercedes Amg Shell Racing Concept Late Braking On Behance Formula Um Carros Gran Turismo


Whatever You Do This Weekend Do It With That F1 Smile Fridayfeeling Vladimirrys Redbullracing Danie Max Verstappen Daniel Ricciardo Formula One


Gp Live Hu Forma 1 Es Nem Csak Forma 1 Stock Car Formula Um Automobilismo


Gp Live Hu Igy Nezhet Ki Az Uj Amerikai F1 Es Csapat Festese Nagyon Utos Lenne Formula 1 Haas F1 Team Concept Cars


Williams Mercedes F1 Team 2014 Forum F1technical Net Martini Racing Indy Cars Cars Movie


Mclaren Mclarenf1 Twitter Mclaren Maclaren Cars Formula 1


Pin By Levi On O P E N W H E E L Racing Formula 1 Open Wheel Racing


Pete Gill On Twitter Formula 1 Car Force India Formula 1


Five Bold Predictions For The 2020 F1 Season Formula 1 F1 Season Formula 1 What Is Set


Renault Yanking Support From Formula Renault 3 5 Series Renault Supportive Formula


Pin On F1


Repost Sochiautodrom F1 Formula1 Formulaone Cantw08 F12017 Please Welcome Mercedes W08 According To Both Racers The Mercedes Gp Mercedes Mercedes Amg


Pin On Ferarri


فورمولا واحد موقع ويلز Renault Sport F1 New Renault


Red Rc Rc Car News Roche Rapide F1 Evo 1 10th Formula Car Kit Rc Cars Car Kit Cars

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1